idiomas: castellano | català | galego | euskera

 

 

Remosa, és una empresa clarament orientada al client, a qui ofereix qualitat, innovació i un servei excel·lent. En aquest sentit, compta amb un gran nombre de professionals que es dediquen en tot moment als seus clients.Disposa d’una àmplia xarxa comercial amb cobertura a tota la Península i França, supervisada per un equip d’enginyers que alhora donen suport i assessorament a tots els seus clients, mitjançant visites tècniques, formacions i consultes directes.

 

Remosa mostra les seves fàbriques y oficines en el següent vídeo de youtube

 

Remosa, ofereix la major facilitat i rapides als seus clients, és per això que posa a la seva disposició un departament exclusivament dedicat a la realització de pressupostos amb un temps de resposta d’entre 48 a 72 hores. Així mateix, posa a la seva disposició un servei d’atenció al client o Costumer Service, el qual es responsabilitza de canalitzar totes les sol·licituds dels seus clients.

 

Gràcies al servei de producció i logística, Remosa, pot oferir als seus clients un termini d’entrega mínim, amb compromisos d’entrega que van dels 5 als 10 dies hàbils, segons l’equip. Per a equips especials, cal consultar-ho.

 

 

                 
           Fàbrica de Súria             Fàbrica de Noblejos         Exterior Fàbrica de Súria

 

Els tres grans mercats d’actuació es centren a ESPANYA, FRANÇA I PORTUGAL, però la seva presència internacional abasta 14 països més:

 

Alemanya, Andorra, Algèria, Bèlgica, Xile, Costa Rica, EUA, Lituània, Marroc, Països Baixos, República Dominicana, Rússia, Tunísia, Zaire, Costa de Marfil, Angola i Venezuela.

 

L’experiència que Remosa ha anat adquirint des de 1981 es tradueix en l’actualitat en una destacada presència en el mercat estatal i internacional, una extensa xarxa comercial, formada per professionals amb una àmplia experiència en el sector, i assessoria tecnicocomercial per a tots els seus clients.